---------------------------------Owner (sikidalsepet)---------------------------------

Fikri Shamsuddin(ichiE)
batch 95 (oldschool)
D.O.B - 11 DEC

---------------------------------------------------------------------------------------------

Chrome Pointer

21 May 2013

ReUnion

random images


hey guys..

kali ni ichiE nak cerita sikit pasal pagi tadi..
pagi tadi ada pergi reunion dengan member-member dekat sekolah rendah..
dah dekat 6 tahun tak jumpa..
ramai juga la yang ada..Lebih kurang dalam 10 orang camtu la..

Ramai yang cemerlang result spm..Ada yang 6A,7A,10A la 11A laa..
ichiE memang time tu tak join conversation diorang sebab malu..
Malu bukan sebab apa..Sebab result yang tak sehebat diorang and malu dengan diri sendiri..

Memang tak dengar sangat la suara ichiE ada jugak yang tak dengar langsung..
Dengan member lelaki jumpa macam baru jumpa semalam..melekat terus..
Dengan budak perempuan susah nak tegur sikit..tapi diorang cakap tak henti-henti..Jenis sporting je budak-budak ni..tapi ichiE tak cakap dengan diorang sangat..segan

Diorang pulak semua dah ada hala tuju masing-masing..
Ada yang pergi uitm,study law lagi tu..UIA la apa la..
Ada juga yang bercita-cita nak pergi jepun..dengki gila kot..
ichiE memang dari dulu nak pergi jepun..huhu

Tapi kat sekolah tu dah tak ramai cikgu lama..Ada la 4-5 orang je kot..
Dapat la singgah ke kantin sekolah,cikgu belanje yang dulu tak penah-penah dapat..huhu..Cikgu pon sporting..tapi tak pasti cikgu ingat kitorang ke tidak..Ada yang memang ingat..Kalau yang jenis rapat-rapat la dengan cikgu..Kalau macam ichiE ni..tak kot..

so korang yang masih sekolah..Hargai la cikgu korang..And belajar jangan main-main..
pikir elok-elok tentang kerjaya korang nanti..jangan nanti menyesal tak sudah pula..

ok la korang..takde apa sangat reunion tadi..
just jumpa gitu-gitu je sebab tak ramai yang dapat datang maybe ada hal masing-masing..
bergambar pon malas nak join..just tolong tengok member snap je..

ok la bosan lak korang baca panjang-panjang..
see ya..

5 comments:

  1. nice blog..blogwalking + follow sini..sudi singgah n follow http://aidamusbah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sudi singgah..
      next time mungkin boleh guna shoutbox ye..
      click je emoticon kat belah kanan tu---------------->

      Delete
  2. My first thank you for the article photos on this site.
    my likes see it, however sorry I did not accidentally daydreaming here and I also did not know because what ...
    hopefully can inspire many people. success always

    ReplyDelete
  3. Jealousnya dapat jmpa kengkawan. dah 2 tahun tggal sekolah. dah lama tak jumpa kawan2. semua jauhjauh, susah nak jumpa T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep..kitorang ni pon dah lame rancang reunion..tapi y ni baru jadi..
      ramai tak datang sebab dah sambung blaja n ddk jaoh2..
      tak dpt jumpa takpa janji still dpt contact each other..
      kitorang still contact dlm group fb..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...